Over Excellent Vochtweringstechniek B.V.

Excellent Vochtwering 

Eigenaar Richard Janssen zit al sinds 1999 in de vochtbestrijding. In de loop der jaren ontwikkelde hij zijn eigen visie op de behandeling van vochtproblemen, hij was van mening dat de kwaliteit stukken beter kon. In 2007 begon hij daarom met Excellent Vochtwering. Hij begon klein, met een gehuurd busje, wat gereedschap en de opslag thuis. Al snel groeide het bedrijf en moesten er Cityboxen gehuurd worden, totdat het bedrijf in 2010 verhuisde naar de Rapenlandstraat in Eindhoven, waar voldoende opslagruimte is. 

Excellent Vochtwering heeft een team vaste medewerkers en werkt alleen maar met A-leveranciers. In de afgelopen jaren heeft Excellent Vochtwering een goede naam opgebouwd bij bouwbedrijven, gemeentelijke instellingen, beheermaatschappijen en particulieren in de omgeving van Eindhoven, maar ook ver daarbuiten!

Ons team

Wij werken met een vast team van intern opgeleide medewerkers. Dankzij de goede werksfeer binnen het bedrijf kent Excellent nauwelijks verloop. 

Onze klanten stellen het erg op prijs dat ze steeds dezelfde specialisten zien. De korte lijnen en het persoonlijk contact wekken vertrouwen en vereenvoudigen het contact tussen onze opdrachtgevers en onze medewerkers. 

Foto-Richard-Janssen- Excellent-vochtweringstechniek-Eindhoven

Richard Janssen

Voor mij is iedere dag weer een nieuwe uitdaging. Samen met mijn team pak ik elke nieuwe opdracht vol enthousiasme aan en zet ik me voor de volle 100% in om onze klanten naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn.

Pascal van der Donk, Excellent Vochtwering Eindhoven

Pascal van der Donk

Mijn naam is Pascal en ik ben de enige werknemer van Excellent Vochtwering zonder Eindhovense genen. Ik werk alweer een aantal jaar in dienst van Excellent en word graag opgezadeld met de uitdagingen van het werk. Ingewikkelde leidingdoorvoer, moeilijk gelegen afdichtingen, hoe lastiger, des te leuker! Geregeld krijg ik van collega's en werkgever gekscherend de bijnaam 'MacGyver' opgespeld, wanneer er een niet-alledaags vochtprobleem succesvol is opgelost. Samen met mijn collega's heb ik een team met een frisse maar nauwkeurige blik om oplossingen te vinden en deze doeltreffend en klantgericht uit te voeren.

Ralph Holtrop, Excellent Vochtwering Eindhoven

Ralph Holtrop

Mijn naam is Ralph en ik ben al sinds 6 jaar werkzaam bij Excellent Vochtwering. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over vochtwering en het verhelpen van lekkages en vochtschade, zowel van het werk zelf als van mijn collega's. Wij zijn een sterk team en zorgen samen voor de beste kwaliteit binnen de vochtbestrijding.

Wesley Jansen, Excellent Vochtwering Eindhoven

Wesley Jansen

Mijn naam is Wesley, sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij Excellent Vochtwering. Mijn werkzaamheden zijn erg veelzijdig, Van het preventief waterdicht maken van grootschalige bouwprojecten tot de reparatie van een kleine kelder lekkage. Juist die afwisseling houdt het interessant. Excellent Vochtwering is een leuk bedrijf waar ik het erg naar mijn zin heb. Met mijn collega's kan ik het goed vinden en samen gaan wij voor kwaliteit!

Keoma KawarmalaExcellent Vochtwering Eindhoven

Keoma Kawarmala

Ik ben Keoma en ik werk nu sinds zo'n 4,5 jaar voor Excellent Vochtwering. Ik doe mijn werk met plezier en ga altijd voor kwaliteit. De variërende klussen, de leuke collega's en motiverende werkgever hebben zeker een aandeel in mijn positieve werkmotivatie. Ik probeer mijn werkwijze up to date te houden door op de hoogte te blijven van nieuwe methodes en materialen. Zo blijft elke klus weer een uitdaging. 

Excellent in vochtbestrijding

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.:

 • Waterdicht maken
 • Optrekkend vocht bestrijden
 • Beluchting van woon- of slaapkamer
 • Coaten van vloeren
 • Renoveren van gevels
 • Betonreparatie
 • Impregneren van gevels
 • Behandelen van lekkage

Referenties

 • Parkeergarage 'Stellingmolen' te Houten 
 • Parkeergarage 'Porthos' te Eindhoven
 • Indoor zwembad Kazerne te Oirschot
 • Diverse luxe badkamers 
 • Parkeergarage 'Cassandraplein' te Eindhoven

Bekijk onze projecten

Contact

Rapenlandstraat 12-14
5623 EW Eindhoven 

T: + 31 40 211 62 76
E: [email protected] 

KvK: 17277924
Btw: NL8219.87.331.B01