Specialismen

Zowel particulieren als aannemers kunnen bij Excellent Vochtwering terecht voor vakkundige vochtbestrijding. Wij kunnen alle vraagstuken op het gebied van preventieve vochtwering aan, maar zijn ook zeer ervaren in het oplossen van bestaande vochtproblemen in huis, zoals lekkage of optrekkend vocht. Gebruikmakend van de nieuwste technieken en de meest geavanceerde apparatuur zijn al vele woningen en bedrijfspanden waterdicht gemaakt en gerenoveerd. Het betreft hier o.a.:

Betoncoating

Betoncoating wordt toegepast om schade en betonrot aan bijvoorbeeld balkons en parkeergarages te verhelpen en voorkomen. Voor oppervlakken als garagevloeren en bruggen kan bovendien een antislip laag in verschillende varianten en kleuren worden toegevoegd. 

Lees meer »Impregneren van muur of gevel

Door gevels en muren te impregneren kan vocht buiten de deur gehouden worden en schade aan uw muren worden voorkomen.

Lees meer »Leidingdoorvoer: waterdicht en brandwerend afgesloten leidingwerk

In bijvoorbeeld parkeergarages zitten veel doorvoeren (voor o.a. waterafvoer, stroom, kpn). Deze doorvoeren worden preventief en achteraf waterdicht gemaakt om lekkage te voorkomen. Leidingdoorvoeren kunnen wij naast vochtwerend ook brandwerend afwerken.

Lees meer »Brandwerende afdichtingen

Naast oplossingen voor vochtwering kunt u bij Excellent ook terecht voor hoogwaardige brandwerende afdichtingen, zoals het brandwerend afdichten van een leidingdoorvoer.

Lees meer »Afdichten van kelders en parkeergarages

Om grond- en oppervlaktewater geen kans te geven op te laten trekken in funderingen, kelders en parkeergarages passen wij onze unieke techniek toe, zowel preventief als achteraf.

Lees meer »Afdichten van zwembaden, doucheruimtes en terrassen

Bij de aanleg van een zwembad, een nieuwe badkamer of een terras is het preventief waterdicht maken van uw bouwproject van groot belang! Vochtproblemen en lekkages in een later stadium kunnen veel schade en extra kosten met zich meebrengen. 

Lees meer »Waterdicht maken door betoninjectie

Betoninjectie is een techniek waarbij het beton wordt geïnjecteerd met het op de situatie toepasbare materiaal. Toepassing van betoninjectie

Betoninjectie wordt veelal gebruikt bij herstel van vochtproblemen in combinatie met andere technieken. We gebruiken betoninjectie bijvoorbeeld in de...

Lees meer »Optrekkend vocht bestrijden en voorkomen

Ongeveer 17% van de woningen in Nederland heeft te maken met vochtproblemen... Een veelvoorkomend probleem is optrekken vocht in muren. Met kennis van zaken en zorg voor uw eigendommen maakt Excellent Vochtwering uw leefomgeving weer aangenaam en gezond!

Lees meer »Betonreparatie

Excellent Vochtwering is ervaren in het uitvoeren van betonreparatie van verouderd beton en bij betonrot, maar voert ook vaak reparaties uit aan beschadigd beton bij nieuwbouwprojecten. 

Lees meer »Excellent in vochtbestrijding

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.:

 • Waterdicht maken
 • Optrekkend vocht bestrijden
 • Beluchting van woon- of slaapkamer
 • Coaten van vloeren
 • Renoveren van gevels
 • Betonreparatie
 • Impregneren van gevels
 • Behandelen van lekkage

Referenties

 • Parkeergarage 'Stellingmolen' te Houten 
 • Parkeergarage 'Porthos' te Eindhoven
 • Indoor zwembad Kazerne te Oirschot
 • Diverse luxe badkamers 
 • Parkeergarage 'Cassandraplein' te Eindhoven

Bekijk onze projecten

Contact

Rapenlandstraat 12-14
5623 EW Eindhoven 

T: + 31 40 211 62 76
E: [email protected] 

KvK: 17277924
Btw: NL8219.87.331.B01